De Historische Automobiel Club Cuylenborgh (HACC) heeft afgelopen donderdag tijdens de druk bezochte ledenvergadering Theo Jägers en Harry van Engelen geëerd voor hun werkzaamheden voor deze Culemborgse oldtimerclub.

Theo Jägers is voor zijn inzet tijdens zijn 9-jarige voorzitterschap benoemd tot erelid. Harry van Engelen had vooraf duidelijk aangegeven geen erelid te willen worden. Hij had binnen de club de bijnaam Mister HACC gekregen. En om zijn inzet (17 jaar achter de schermen, waarvan 12 jaar secretaris) voor de club toch te duiden, heeft het bestuur besloten zijn bijnaam Mister HACC als officiële titel aan hem toe te kennen.

Na het uitreiken van de bijbehorende oorkondes stelde de net gekozen voorzitter John van der Meer het grotendeels nieuwe bestuur van de HACC voor. Chris van den Bos, Martin Passon, Astrid de Jong, Erik van Garderen en Jack van Grunsven vormen nu het bestuur van de HACC.

Nog voor de voorzitterswisseling werden Albert de Kroon, Jan van de Anker en Harold Domensino door voorzitter Theo Jägers in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet voor de club. Wat hen op een daverend applaus van de aanwezige leden kwam te staan.

Deze goed bezochte avond werd afgesloten door Erik van Garderen die middels woord en beeld een inkijkje gaf in zijn groene hobby ‘Legervoeruigen’. Zo gaf Erik een mooi en compleet beeld van deze bijzondere groep binnen de oldtimerwereld. Gezien de reacties uit de zaal een goed gekozen onderwerp met een gedreven spreker.

AGENDA

zaterdag 27 juni 2020
Taxatiedag HACC
Locatie: Premio Jägers Banden & Autoservice Culemborg Meer info
GEANNULEERD
Bloesem- / Openingsrit
Meer info
GEANNULEERD
Oldtimerdag Culemborg
Historische binnenstad Culemborg
Meer info
GEANNULEERD
Puzzelrit vanaf 18:30 uur
Locatie: Wijkvereniging 't Veld, Culemborg
Zaterdag 26 september 2020
Taxatiedag HACC
Locatie: Premio Jägers Banden & Autoservice Culemborg Meer info
Zondag 11 oktober 2020
Slotrit
Start 13:00 uur, locatie Costerweg, Culemborg
Meer info

LID WORDEN?

KLIK HIER