Zaterdag 1 februari bezochten ruim 30 HACC-leden het Carel Wüst Automuseum in Dordrecht. Dit Museum dat gevestigd is op de derde verdieping van Mercedes-dealer Wüst herbergt zo’n 50 à 60 auto’s, prachtige klassiekers uit verschillende tijden.

Deze collectie geeft inzicht in de ontwikkeling van de automobiel. Van de T-Ford tot Ferrari Testarossa en van de Mini tot Rolls-Royce. Maar zoals verwacht ontbreekt de Mercedes ook in dit museum niet, integendeel.

Na het welkomstwoord door (mede)eigenaar Marcel Wüst en onze Jan van den Anker (zittend op het eerste model van Benz) volgde er een levendige rondleiding langs de hoogtepunten van deze bijzonder fraaie collectie. Marcel Wüst bleek bovendien een gedreven verteller die op geamuseerde wijze de verhalen achter de auto’s levend wist te maken. Tot groot genoegen van Cock Goes stond er een klein rood autootje centraal midden in het museum.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag die georganiseerd werd door drie actieve leden: Jan van den Anker, Cock Goes en Cor van Rossum. Dank en hulde voor deze drie heren.

AGENDA

Zaterdag 19 februari 2022
Bezoek Terberg fabriek
Locatie: Benschop
Zaterdag 23 april 2022
Taxatiedag HACC
Locatie: Premio Jägers Banden & Autoservice Culemborg Meer info
Zondag 24 april 2022
Openingsrit
Meer info
Zaterdag 28 mei 2022
Oldtimerdag Culemborg
Meer info
Zaterdag 6 augustus 2022
Puzzelrit
Locatie: Wijkvereniging 't Veld, Culemborg
Meer info volgt
Zaterdag 24 september 2022
Taxatiedag HACC
Locatie: Premio Jägers Banden & Autoservice Culemborg Meer info
Zondag 25 september 2022
Slotrit
Meer info
Zaterdag 21 januari 2023
ALV/nieuwjaarsreceptie
HACC-leden ontvangen uitnodiging per e-mail

LID WORDEN?

KLIK HIER