Zaterdag 1 februari bezochten ruim 30 HACC-leden het Carel Wüst Automuseum in Dordrecht. Dit Museum dat gevestigd is op de derde verdieping van Mercedes-dealer Wüst herbergt zo’n 50 à 60 auto’s, prachtige klassiekers uit verschillende tijden.

Deze collectie geeft inzicht in de ontwikkeling van de automobiel. Van de T-Ford tot Ferrari Testarossa en van de Mini tot Rolls-Royce. Maar zoals verwacht ontbreekt de Mercedes ook in dit museum niet, integendeel.

Na het welkomstwoord door (mede)eigenaar Marcel Wüst en onze Jan van den Anker (zittend op het eerste model van Benz) volgde er een levendige rondleiding langs de hoogtepunten van deze bijzonder fraaie collectie. Marcel Wüst bleek bovendien een gedreven verteller die op geamuseerde wijze de verhalen achter de auto’s levend wist te maken. Tot groot genoegen van Cock Goes stond er een klein rood autootje centraal midden in het museum.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag die georganiseerd werd door drie actieve leden: Jan van den Anker, Cock Goes en Cor van Rossum. Dank en hulde voor deze drie heren.

AGENDA

zaterdag 27 juni 2020
Taxatiedag HACC
Locatie: Premio Jägers Banden & Autoservice Culemborg Meer info
GEANNULEERD
Bloesem- / Openingsrit
Meer info
GEANNULEERD
Oldtimerdag Culemborg
Historische binnenstad Culemborg
Meer info
GEANNULEERD
Puzzelrit vanaf 18:30 uur
Locatie: Wijkvereniging 't Veld, Culemborg
Zaterdag 26 september 2020
Taxatiedag HACC
Locatie: Premio Jägers Banden & Autoservice Culemborg Meer info
Zondag 11 oktober 2020
Slotrit
Start 13:00 uur, locatie Costerweg, Culemborg
Meer info

LID WORDEN?

KLIK HIER