Zaterdag 1 februari bezochten ruim 30 HACC-leden het Carel Wüst Automuseum in Dordrecht. Dit Museum dat gevestigd is op de derde verdieping van Mercedes-dealer Wüst herbergt zo’n 50 à 60 auto’s, prachtige klassiekers uit verschillende tijden.

Deze collectie geeft inzicht in de ontwikkeling van de automobiel. Van de T-Ford tot Ferrari Testarossa en van de Mini tot Rolls-Royce. Maar zoals verwacht ontbreekt de Mercedes ook in dit museum niet, integendeel.

Na het welkomstwoord door (mede)eigenaar Marcel Wüst en onze Jan van den Anker (zittend op het eerste model van Benz) volgde er een levendige rondleiding langs de hoogtepunten van deze bijzonder fraaie collectie. Marcel Wüst bleek bovendien een gedreven verteller die op geamuseerde wijze de verhalen achter de auto’s levend wist te maken. Tot groot genoegen van Cock Goes stond er een klein rood autootje centraal midden in het museum.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag die georganiseerd werd door drie actieve leden: Jan van den Anker, Cock Goes en Cor van Rossum. Dank en hulde voor deze drie heren.

AGENDA

Zaterdag 17 en zaterdag 24 april 2021
Taxatiedag HACC
Locatie: Premio Jägers Banden & Autoservice Culemborg Meer info
Zondag 25 april 2021
Bloesem- / Openingsrit
Meer info
Zaterdag 19 juni 2021
Midzomernacht rit
Meer info
Zaterdag 9 oktober 2021
Oldtimerdag Culemborg 2021
Meer info
Geannuleerd
Puzzelrit
Locatie: Wijkvereniging 't Veld, Culemborg
VOLGT
Taxatiedag HACC
Locatie: Premio Jägers Banden & Autoservice Culemborg Meer info

LID WORDEN?

KLIK HIER