Op zaterdag 6 augustus organiseerde de HACC samen met Wijkvereniging ’t Veld en met ondersteuning van puzzelvereniging MAC Magneet uit Meerkerk de Puzzelrit. Na twee jaar waarin het evenement niet door kon gaan was het afwachten of er nog steeds voldoende animo is, maar de inschrijvingen overtroffen de verwachtingen. Met in totaal 49 teams, waarvan 33 teams meededen vanuit de HACC, was er een mooie opkomst.

De puzzel was een combinatie van het vinden van de juiste route, het maken van enkele opdrachten onderweg en enkele foto’s die de deelnemers onderweg moesten zien te vinden en waarmee een letter verdiend kon worden voor op het scoreformulier. Na terugkomst was er een drankje in het wijkgebouw van ’t Veld en was het wachten op de uitkomsten. Deelnemers konden meedoen in één van de drie categorieën: HACC, ’t Veld, of niet-leden. Bij de wijkvereniging gingen de dames van Bassa er met de eerste prijs vandoor, bij de niet-leden was dat Dirk de Wilde en bij de Oldtimervereniging eindigde Sander Kroeze op nummer 1. Gefeliciteerd Sander!

De andere hoofdprijzen bij de HACC gingen naar G. Berendsen die op nummer 2. eindigde en J.H. de Greef op nummer 3. Ook voor de andere deelnemers was er een klein prijsje, maar de echte winst was natuurlijk de gezelligheid en samen met elkaar op pad voor een leuke rit.