Liefhebbers van oldtimers én youngtimers

Taxatiedagen

Extra taxatiedag op zaterdag 24 April!

De Historische Automobiel Club Cuylenborgh organiseert in samenwerking met sponsor Premio Banden & Autoservice Jägers  tweemaal per jaar een taxatiedag voor oldtimers.

Zij verzorgen de uitvoering van deze taxatiedagen in samenwerking met Vredestein banden. Een gerenommeerd taxateur zal uw oldtimer taxeren, waarbij ruim de tijd genomen wordt voor tips en advies.

De kosten voor een taxatie bedragen € 97,- en dienen contant betaald te worden. Indien U een voertuig heeft wat zwaarder is dan 3 ton, gelieve dit dan even te vermelden zodat de juiste brug gepland kan worden. Ten overvloede wordt vermeld dat alle deelnemers aan de dag zich geacht worden te houden aan de RIVM richtlijnen.

Wees er snel bij, er is per Taxatiedag ruimte voor ongeveer 20 voertuigen. Mensen die hun auto laten taxeren kunnen tevens gebruik maken van een mooie aanbieding: tot € 40 Korting op Vredestein classic banden Tijdens De Vredestein TAXATIEDAG! Ga naar Vredestein.nl/classic/actie voor de voorwaarden.

U kunt zich opgeven via telefoon 06 51 74 8787 (Theo Jägers). Gelieve dit nummer niet te gebruiken voor algemene HACC-zaken, daarvoor kun je het best contact opnemen met info@hacc.nl

AGENDA

Zaterdag 17 en zaterdag 24 april 2021
Taxatiedag HACC
Locatie: Premio Jägers Banden & Autoservice Culemborg Meer info
Zondag 25 april 2021
Bloesem- / Openingsrit
Meer info
Zaterdag 19 juni 2021
Midzomernacht rit
Meer info
Zaterdag 9 oktober 2021
Oldtimerdag Culemborg 2021
Meer info
Geannuleerd
Puzzelrit
Locatie: Wijkvereniging 't Veld, Culemborg
VOLGT
Taxatiedag HACC
Locatie: Premio Jägers Banden & Autoservice Culemborg Meer info

LID WORDEN?

KLIK HIER