Liefhebbers van oldtimers én youngtimers

Taxatiedagen

Taxatiedag op zaterdag 23 april en zaterdag 24 september 2022!

De Historische Automobiel Club Cuylenborgh organiseert in samenwerking met sponsor Premio Banden & Autoservice Jägers  tweemaal per jaar een taxatiedag voor oldtimers.

Zij verzorgen de uitvoering van deze taxatiedagen in samenwerking met Vredestein banden. Een gerenommeerd taxateur zal uw oldtimer taxeren, waarbij ruim de tijd genomen wordt voor tips en advies.

De kosten voor een taxatie bedragen € 97,- en dienen contant betaald te worden. Indien U een voertuig heeft wat zwaarder is dan 3 ton, gelieve dit dan even te vermelden zodat de juiste brug gepland kan worden. Ten overvloede wordt vermeld dat alle deelnemers aan de dag zich geacht worden te houden aan de RIVM richtlijnen.

Wees er snel bij, er is per Taxatiedag ruimte voor ongeveer 20 voertuigen. Mensen die hun auto laten taxeren kunnen tevens gebruik maken van een mooie aanbieding: tot € 40 Korting op Vredestein classic banden Tijdens De Vredestein TAXATIEDAG! Ga naar Vredestein.nl/classic/actie voor de voorwaarden.

U kunt zich opgeven via telefoon 06 51 74 8787 (Theo Jägers). Gelieve dit nummer niet te gebruiken voor algemene HACC-zaken, daarvoor kun je het best contact opnemen met info@hacc.nl

AGENDA

Zaterdag 19 februari 2022
Bezoek Terberg fabriek
Locatie: Benschop
Zaterdag 23 april 2022
Taxatiedag HACC
Locatie: Premio Jägers Banden & Autoservice Culemborg Meer info
Zondag 24 april 2022
Openingsrit
Meer info
Zaterdag 28 mei 2022
Oldtimerdag Culemborg
Meer info
Zaterdag 6 augustus 2022
Puzzelrit
Locatie: Wijkvereniging 't Veld, Culemborg
Meer info volgt
Zaterdag 24 september 2022
Taxatiedag HACC
Locatie: Premio Jägers Banden & Autoservice Culemborg Meer info
Zondag 25 september 2022
Slotrit
Meer info
Zaterdag 21 januari 2023
ALV/nieuwjaarsreceptie
HACC-leden ontvangen uitnodiging per e-mail

LID WORDEN?

KLIK HIER